Dagje Marrakech

17 november 2024 - Sidi Bouzguia, Marokko

Na een heerlijk nachtje, zijn we fris en fruitig aan de dag begonnen met een heerlijk ontbijtje. Daarna ons klaar gemaakt om Marrakech te ontdekken. Ons hotel ligt helaas best wel ver uit Marrakech dus het is ongeveer 20 min met de taxi, maar is onderweg genoeg te zien. Aangekomen in Marrakech zijn we naar het El fna plein gelopen en daar de souks ingedoken, zo heerlijk om daar te slenteren. Floor was heel erg onder de indruk en moest heel erg wennen aan alles om haar heen, gebeurt ook best veel in de souks. We zijn gezellig wat gaan drinken op een rooftop, daar heb je uit zicht over Marrakech en wij zaten het een plein in de joodse wijk, dus er was veel te zien. Daarna zijn we weer heerlijk verder geslenterd. We hebben inmiddels wel een beetje trek gekregen dus hebben weer een leuk rooftop tentje uitgezocht en hebben we heerlijk gegeten. We zijn nog een stukje verder gelopen en zijn uitgekomen bij de oudste en belangrijkste moskee voor Marrakech, is echt een mooi gebouw helaas mochten we er echt niet in😔🫣. We hebben daarna een taxi aangehouden en zijn terug naar het hotel gegaan, waar we even lekker op bed een filmpje hebben gekeken om ons daarna weer klaar te maken voor het diner. Nu weer heerlijk even in het koffietentje en ik schrijf dit berichtje en Jan zit voetbal te kijken en floor ligt op bed een filmpje te kijken die is helemaal moe.

Fijne avond en veel liefs van ons