Dagje stockholm
24 juni 2024 - Huddinge, Zweden
Vandaag stond Stockholm op het programma, we zijn met de trein naar het centrum gegaan. Lekker makkelijk en helemaal niet duur, je betaald 195 sek voor een 24 uurs kaart en je mag overal in echt geweldig. Na 20 min waren we op centraal station, wat is dat groot zeg je 2 mega grote roltrappen omhoog en dan kom je in een mega hal met allemaal zij taken en winkels tegen. Vooral eet tentjes.
Wij zijn eerst naar het oude gedeelte gegaan old town, daar staat ook het koninklijke paleis met wachters. Helaas waren we te laat voor de wisseling van de wacht, dat blijkt spectaculaire te zijn. We hebben een leuk tentje opgezocht om te lunchen.
Daarna zijn we met de boot naar het Djurgarden island gegaan, daar hebben ze alle Museums. Wij zijn naar het viking museum gegaan, heel leerzaam en interessant.
Daarna nog even rond gelopen en over de brug naar het winkelgedeelte gelopen. Op zoek naar de Sephora winkel voor onze dochter, doe had al een lijstje gemaakt 😊🙃. Toen zijn we gezellig de winkel straat afgestruind en kwamen we weer in het oude gedeelte waar we de bus hebben genomen naar het centraal station om weer lekker naar ons huisje terug te gaan.
Moe maar voldaan lekker de voetjes omhoog en mijn verhaaltje schrijven hier op mijn reisblog en op polarsteps.
Welterusten voor straks,
Liefs jan & martine