Een loppes dag ( meuk is leuk)

29 juni 2024 - Åråshult Camping, Zweden

Wij hebben vandaag een rondjes loppes gedaan, dat is hier altijd op zaterdag of 1 keer per jaar wordt het altijd groots opgezet en doet iedereen mee. Wij hebben dus een mooi rondje uitgezocht om te doen, maar ook een beetje in de natuur met mooie en leuke weggetjes.

Nou dat is gelukt, veel leuks gezien en wat dingetjes meegenomen, kan niet te veel natuurlijk want dat past niet in de auto😊🙃. Van hele grote verzamelaars tot hele kleine, van alles kom je tegen. We zijn zelfs een oude kruidenier tegen gekomen zo leuk. En ze hebben hier allemaal hele oude auto's, waar ze nog mee rijden of gewoon voor de heb( die blauwe op de foto, daar rijden ze dus nog gewoon in🫣🙃).

Na de route zijn we weer richting camping gegaan en natuurlijk weer gezellig binnendoor en over grind paadjes en weggetjes waar je van denkt daar mogen we helemaal niet rijden. Soms kom je ook echt helemaal niemand tegen.

Ps gisterenavond hebben we nog een rondje bos gedaan, het wordt hier natuurlijk niet donker dus dat kan gewoon.

Was heel mooi en bijzonder.

Liefs Jan & Martine